Thursday, 16 October 2014

Cucu Pertama Chek Mah Selangkah Ke Alam Perkahwinan

11 Oktober 2014 (Sabtu) - Pija Memecahkan Chek Mah Book's Of Record dengan menjadi cucu pertama chek mah yang melangsungkan Majlis Pertunangan bersama insan pilihan hatinya Amirul Ariff.. ( Perh.. Rasa macam ayat surat khabar sinar harian da. hehe)

Inilah rupa wajah bakal sepupu ipar aku ni.. ^_^


Majlis berlangsung dengan penuh meriah.. bermula selepas zohor sehingga malam xtahu habis pukul berapa sebab petang tu aku da balik ke Terengganu da. Tapi mmg sgt meriah keluarga amir dr Johor Bahru datang diserikan lg dengan kehadiran saudara - mara belah kami dan para jemputan. Makanan pun byk mcm2 ada.



Pija Anak Sulung Mak Tih & Pak Tih

Akhir kata, Tahniah kepada Pija & Amir. Kami Ahli Keluarga Chek Mah sentiasa mendoakan agar hubungan pertunangan pija & amir akan sampai ke jinjang pelamin dan semoga semua yang dirancang berjalan dengan baik. Dalam perancangan mereka merancang akan bertunang selama setahun, selepas itu, In shaa Allah akan berkahwin. ^_^ .

Xsabarnya nak makan nasi minyak majlis perkahwinan pija ^_^.. hehe

No comments:

Post a Comment